FOTO: null

Na prostoru Agrotržnog centra, u organizaciji AD ,,Grad,, Bijeljina, od 24. do 26. septembra, organizovaće se XIV Međunarodni poljoprivredni sajam ,,INTERAGRO 2015,,

Poljoprivredni sajam u Bijeljini se svrstava u grupu najznačajnijih poljoprivrednih manifestacija u Bosni i Hercegovini. Za trinaest godina postojanja ova sajamska manifestacija stekla je među izlagačima i posjetiocima dobar glas.

Prema planu organizacije, u tri sajamska dana, posjetioci će imati priliku vidjeti bogatu ponudu poljoprivredne mehanizacije i alata, sjemenskog i sadnog materijala, hrane i pića, meda i proizvoda od meda, sredstava za zaštitu i uzgoj bilja, stočne hrane, mineralnih đubriva.

Sajam će uz masovno prisustvo izlagača raznovrsnih robnih grupa оbuhvatiti i kvalitetan program pratećih aktivnosti (izložba poljoprivredne mehanizacije, priključaka i opreme za poljoprivredu, izložba stoke najkvalitetnijih grla, naučno-stručna savjetovanja, promocije, javne tribine, poslovni susreti...).

Ova manifestacija će okupiti značajan broj bankarskih institucija, nevladinih organizacija i razvojnih agencija koje pružaju podršku razvoju agara.

Prisustvo ministarastava, nadležnih institucija, privrednih komora, agencija, udruženja i fondova ima za cilj da se u neposrednom kontaktu posjetioci sajma upoznaju sa aktuelnim programima i oblicima finansiranja, sufinansiranja i drugim pogodnostima, kao i da prikupe neophodne informacije za rješavanje problema prisutnih u poljoprivredi.

Ulaznica za sajam je 2 KM, a svake godine ova tradicionalna međunarodna smotra novosti u agraru ima oko deset hiljada posjetilaca.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )