FOTO: null

Ministar pravde Republike Srpske Anton Kasipović i predstavnici Ambasade SAD u BiH zaključili su da će u narednom periodu biti intenzivirane aktivnosti i zajednički razgovori svih institucija koje se bave traženjem nestalih lica.

Kasipović je zahvalio predstavnicima američke Ambasade na pomoći i podršci u postupku traženja nestalih, naglasivši da je elementarno pravo svih porodica poginulih i nestalih lica da znaju gdje im je član porodice kako bi našli svoj duševni mir.

Vojni ataše Skot Miler i njegovi saradnici izrazili su spremnost da sa svojim stručnim timovima daju maksimalni doprinos i pomognu u pronalasku nestalih, saopšteno je iz Ministarstva pravde Republike Srpske.

Današnjem prvom radnom sastanku ministra pravde i predstavnika američke Ambasade prisustvovao je direktor Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica Milorad Kojić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )