FOTO: InfoBijeljina.com

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću izvršili su u ovoj godini više inspekcijskih nadzora na području Grada Bijeljina, a uočili su niz nepravilnosti.

“Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su, do 25. novembra 2019. godine, 11 slučajeva ilegalnog priređivanja igara na sreću i to ilegalno priređivanje kladioničkih i elektronskih igara na sreću, kao i ilegalno priređivanje igara na sreću putem automata za igre na sreću i stolova za ‘texas holdem poker’”, kaže za portal InfoBijeljina Nedeljka Breberina, službenik za odnose s javnošću u ovoj upravi.

Prema njenim riječima, od 11 slučajeva ilegalnog priređivanja igara na sreću na području Bijeljine, četiri su otkrivena kod pravnih, a sedam kod fizičkih lica.

“Tom prilikom, inspektori Republičke uprave za igre na sreću izrekli su novčanih kazni u ukupnom iznosu od 114.000 KM, te oduzeli pet terminala za sportsko klađenje i elektronske igre na sreću ‘BET-BOX’, pet oprema za elektronske igre na sreću, jednu opremu za kladioničke igre, devet automata za igre na sreću, dva stola za ‘texas holdem poker’, dvije kutije žetona, karata i kockica”, kaže Breberina.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )