FOTO: null

Zbog otklanjanja kvara, priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu i rekonstrukcije vodovodne linije, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u ulicama: Sime Milutinovića Sarajlije, Drinska u Bijeljini i 1. maja u Dvorovima, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.

          I dalje molimo za strpljenje i pozivamo na saradnju naše korisnike koji žive u dijelovima grada gdje je nastavljen projekat izgradnje gradskog kanalizacionog sistema! U ovim dijelovima grada su, usljed intenziteta radova, mogući nenajavljeni prekidi u vodosnabdijevanju.

          Pojednostavljene su i procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mjesečne račune za potrošnju vode a sve informacije o tome se nalaze na sajtu Vodovoda www.bnvodovod.com

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )