FOTO: InfoBijeljina

Danas je, kao i proteklog vikenda tačno u podne stupila na snagu odluka o zabrani kretanja građana Republike Srpske izvan njihovog mjesta prebivališta s ciljem sprečavanja širenja bolesti izazvane virusom korona i trajaće do sutra do 18.00 časova.

Policajci širom Republike Srpske rade danonoćno uprkos izazovima koje sa sobom nosi novi virus korona, a sve kako bi zaštitili živote građana.

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina su bili na izlazima iz grada i kontrolisali svako vozilo. 

Tako je bilo i kod skretanja za manastir Tavna, gdje je fotoreporter portala InfoBijeljina bio sa patrolom Policijske stanice Janja koji su profesionalno obavljali svoj posao.

Kontrolisali su vozače i provjeravali da li se kreću mimo svog mjesta prebivališta i ukoliko imaju potvrdu od poslodavca da moraju raditi na teritoriji druge opštine, nastavljali su dalje svoje kretanje prema Zvorniku.

Uglavnom su vozači koji su se našli na drumu imali potvrde svog poslodavca za kretanje i bili su upoznati sa odlukama koje je donio Štab za vanredne situacije Republike Srpske. 

Punktovi su, pored ovog raspoređeni prema Brčkom u selu Vršani i prema Ugljeviku u Ravnom Polju.

Podsjećamo, kretanje je dozvoljeno licima zbog potreba procesa rada uz potvrdu poslodavaca, a za realizaciju se zadužuje MUP Republike Srpske.

Ova odluka na snazi je do 13. aprila.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )