FOTO: InfoBijeljina

Situacija u vezi sa virusom korona odrazila se na brojne segmente, uključujući i dostavu pisama i ostalih pošiljaka.

Iz "Pošta Srpske" rečeno nam je da je Uprava tog preduzeća donijela Pravilnik o mjerama i postupanju u kriznoj situaciji pojave virusa korona. 

"Skraćeno je radno vrijeme svih JPM i sve trenutno rade. Ne vrši se razmjena pošiljaka u međunarodnom saobraćaju sa 'Poštom Srbije'. Razmjena pošiljaka u međuentitetskom saobraćaju se odvija u skladu sa propisanim mjerama, uz napomenu da se javljaju kašnjenja u pojedinim danima", rekli su za portal InfoBijeljina iz "Pošta Srpske".

Kako dodaju, u toku jučešnjeg dana uredno je izvršena razmjena međunarodnih zaključaka između Pošta Srpske i Hrvatskih pošta Zagreb.

"Generalno, poštanski saobraćaj se odvija u otežanim uslovima pri čemu je teško ispoštovati utvrđene rokove za uručenje pošiljaka, kako u unutrašnjem, tako i u međunarodnom poštanskom saobraćaju. Svi zaposleni ulažu maksimalan napor  u pogledu što kvalitetnije organizacije poštanskog saobraćaja na području Republike Srpske", kažu iz "Pošta Srpske", te javnost, odnosno, korisnike njihovih usluga, mole za razumijevanje novonosatale situacije.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )