FOTO: InfoBijeljina

Na poslednje dvije utakmice koje je Radnik odigrao na svom terenu, tribine gradskog stadiona ponovo je krasilo navijanje i bodrenje koje se čulo tokom cijelog susreta.

Naime, posle dužeg vremena grupa zaljubljenika u Radnik i fudbal uopšte, odlučila je da ponovo okupi sve one kojima je „plava“ boja u srcu i da zajedno sa svojim Radnikom učestvuju u postizanju dorbih rezultata u nastavku šampionata.

Za razliku od nekih prethodnih perioda ovoga puta smo na tribinama vidjeli jednu novu skupinu momaka, ozbiljnih navijača, kojima je samo uspjeh kluba prioritet i to da Radnik ponovo bude u vrhu fudbala BiH.

Sigurno da će prisustvo na tribinama i bodrenje biti i dodatni motiv fudbalerima Radnika da daju svoj maksimum na terenu.

Pored navijačkog posla, članovi „Incidenta“ pokrenuli su i humanitarnu akciju pod nazivom „Pomozimo Radetu“. Rade Zorić je rodjen u Bijeljini, 1986. godine a početkom januara obolio je od akutne mijoloidne leukemije, maligne bolesti krvi, odnosno koštane srži.

Da bi se Rade izliječio od ove bolesti nedostaju odredjena finansijska sredstva a navijačka grupa „Incident“ organizuje niz manifestacija kako bi obezbjedili bar dio pomoći za Radeta Zorića.

SVAKA ČAST MOMCI I ZA HUMANITARNI RAD, KAO I ZA NAVIJANJE

D. Tešić
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )