FOTO: null

Policijskoj stanici Teslić juče je oko 15,20 časova prijavljeno je da je na sportskom poligonu u mjestu Blatnica, opština Teslić, uoči održavanja javnog skupa u organizaciji Opštinskog odbora SNSD Teslić, oko 14,50 časova narušen javni red i mir od strane

Policijski službenici Policijske stanice Teslić utvrdili su da su osobe inicijala M.T., A.M. i D.P., svi sa područja opštine Teslić, grubim vrijeđanjem kod prisutnih građana izazvali osjećanje fizičke ugroženosti.

Po dokumentovanju, protiv navedenih lica Osnovnom sudu Teslić biće podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka iz člana 8. Zakona o javnom redu i miru.

Istog dana oko 15,30 časova Policijskoj stanici Teslić prijavljeno je narušavanje javnog reda i mira na istoj lokaciji od strane Lj.M. sa područja opštine Teslić. Policijski službenici Policijske stanice Teslić utvrdili su da je Lj.M. grubim vrijeđanjem S.N. kod iste izazvao osjećanje fizičke ugroženosti.

Po dokumentovanju, protiv navedenog lica Osnovnom sudu Teslić biće podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka iz člana 8. Zakona o javnom redu i miru, saopćeno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )