FOTO: capital.ba

U hotelu "Vučko" na Jahorni sinoć je došlo do incidenta u kome je, prema pisanju medija u Srpskoj, napadut predsjednik nadzornog odbora Olimpijskog centra Jahorina Nedeljko Elek, a u sukobu su učestvovali i Mladen Lučić odobornik DNS -a u Istočnoj Ilidži i Predrag Nešić, brat predsjednika DNS Nenada Nešića.

Lučić je, navode, brat ministra za ljudska prava i izbjeglice Miloša Lučića.
 
Prema nezvaničnim informacijama, za jednim stolom u hotelu bili su kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH Nenad Nešić, njegov brat Predrag i Lučić, dok je za drugim stolom bio Elek sa društvom. Došlo je do koškanja i galame između njih, nakon čega je Predrag Nešić bacio flašu u pravcu Eleka.
 
Kako mediji nezvanično prenose, napad je prijavio Nedeljko Elek.
 
– Nije bilo nikakvog ozbiljnog sukoba niti tuče. Ja se nisam tukako sa njima, niti su oni mene tukli. Tačno je da su bacili flašu u mom pravcu. Sukobili su se sa policijom i sa obezbjeđenjem koje je smirilio situaciju – kazao je Elek za „Novosti“.
 
Nenad Nešić je za "Nezavisne novine" rekao da nije vidio nikakav fizički sukob.
 
-Bio sam u objektu, popio piće ali ja nisam vidio nikakav fizički sukob - rekao je kratko Nešić.
 
Policija u ovom slučaju, kako nam je potvrđeno P.N. tereti zbog prekršaja tuča i fizički napad, a M.L. zbog počinjenih prekršaja vrijeđanje i tuča i fizički napad.
 
Na pitanje da li je njegov brat bio akter sukoba Nešić je rekao da je brat bio sa njim ali on nikakvu tuču nije vidio.
 
-Tražite od MUP-a zvanične informacije - rekao je Nešić.
 
Zbog verbalnog i fizičkog sukoba reagovala je policija iz Istočnog Sarajeva koja je prekršajno kaznila dvije osobe.
 
U policiji kažu da u ovom slučaju P.N. terete zbog prekršaja tuča i fizički napad, a M.L. zbog počinjenih prekršaja vrijeđanje i tuča i fizički napad.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )