FOTO: null

Nepokretna imovina „Bobar Autosemberije“ biće ponuđena na prodaju 15. marta kako bi „Bobar banka“ u likvidaciji naplatila dio potraživanja od ovog preduzeća koja ukupno iznose 10,5 miliona KM.

Okružni privredni sud u Istočnom Sarajevu donio je 10. februara zaključak o prodaji dijela nepokretnih stvari „Bobar Autosemberije“ putem javnog nadmetanja. U zaključku suda navedeno je da će javno nadmetanje biti organizovano 15. marta u 11 časova u zgradi Okružnog privrednog suda u Istočnom Sarajevu.

Vještak Dragan Tojić procijenio je da tržišna vrijednost benzinska pumpe vrijedi 1,03 miliona KM. U zaključku o prodaji ovog poslovnog objekta navedeno je da je najniža prihvatljiva ponuda po kojoj se ovaj objekat može prodati polovina utvrđene cijene.

I dok s jedne strane „Bobar banka“ u likvidaciji vodi sudske sporove o naplati potraživanja protiv preduzeća iz Bobar grupacije, ali i drugih, s druge strane pokrenuti su sporovi protiv Bobar banke radi naplate oročenih depozita koji su ostali blokirani u banci nakon njene likvidacije.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )