FOTO: N1

Argentinski napadač Gonzalo Higuain pojačaće Chelsea kao pozajmljen igrač do kraja sezone, prenosi Sky Sports Italia. On je u prethodnih šest mjeseci bio član Milana.

Na San Siro je došao ovog ljeta kao pozajmljen igrač sa pravom otkupa. Milan se obavezao da plati Juventusu za jednogodišnju pozajmicu 18 miliona eura, ali sada, pošto je ta pozajmica prekinuta, Rossoneri će najverovatnije platiti samo polovinu te sume. 

Milan je takođe imao opciju da otkupi Argentinca na kraju sezone za 36 miliona eura, ali pošto je igrač pozajmljen sada Chelseajeu na sledećih šest mjeseci, onda to vjerovatno znači da su Milanu odustali od njega.

Argentinac, koji je prije Juventusa u Evropi igrao za Real i Napoli, ove sezone je postigao svega osam golova na 22 utakmice u svim takmičenjima, a imaće zadatak da poboljša efikasnost Chelseajevog ofanzivnog reda, s obzirom da su Morata i Giroud žestoko podbacili. 

Takođe se očekuje i skori januarski odlazak Alvara Morate, a nije isključeno da se on na kraju nađe u Milanu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )