FOTO: null

Poslije odbrane trofeja u Kupu BiH košarkaši Igokee u dobrom raspoloženju dočekaće Krku u 23. kolu ABA lige.

Susret je na rasporedu večeras od 21 čas, a pored pehara Aleksandrovčani su dodatno rasterećeni jer su pobjedom u prošlom kolu regionalnog takmičenja osigurali opstanak. Trenutno drže šesto mjesto na tabeli mada imaju priliku da takmičenje završe i na petoj poziciji što bi za njih bio fenomenalan uspjeh.

- Uspješno smo ispunili dva od tri zadatka koje je uprava zacrtala na početku sezone. Ostaje nam kraj ABA lige u kojoj je moja, a i želja mojih igrača da zauzmemo što bolju poziciju na tabeli. Slijedi nam utakmica sa Krkom i pobjedom u njoj 90 odsto smo osigurali šesto mjesto. U naredna tri kola ukazuje nam se prilika da budemo i peti, ali čvrsto stojimo na zemlji. Svjesni smo da je Krka kvalitetnija od nas s tim što stanje na tabeli to ne pokazuje. Igraju dosta promjenljivo ove sezone i pobjeđivali su ekipe iz prvih četiri, ali se nadam da će moj tim pokazati pozitivnu reakciju poslije Kupa. Igramo na svom terenu i mislim da se Krka treba više baviti nama nego mi njima - rekao je trener Igokee Dragan Bajić.

Plejmejker kluba iz Aleksandrovca Miroslav Pašajlić nada se novom trijumfu svoj ekipe koja je upisala tri trijumfa protiv ekipe iz Novog Mesta na svom terenu dok su gosti dva puta slavili, a pobijedili su i u posljednjem gostovanju.

- Dolazi nam Krka koja se bori za opstanak i koja u timu ima nekoliko dobrih igrača. Sigurno je da nećemo lagano krenuti u utakmicu već veoma jako. Skautirali smo neke njihove kretanje na treningu i vjerujem u naš trijumf - kazao je Pašajlić.

Parovi 23. kola Mornar - Mega Leks (17), Olimpija - Budućnost (19), Igokea - Krka (21). Petak: Partizan - Zadar (18). FMP - MZT (igrano sinoć), Cibona - Cedevita 85:89, Karpoš Sokoli - Crvena zvezda 61:98.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )