FOTO: null

Još jedna pobjeda potrebna je košarkašima Igokee da peti put uzastopno postanu šampioni BiH.

Aleksandrovčani vode sa 2:1 u finalnoj seriji plej-ofa Lige BiH protiv Bosne Rojal i priliku da naprave odlučujući korak imaće u četvrtom meču, koji je na rasporedu večeras u Sarajevu od 20.15 časova. Izabranici trenera Dragana Bajića treći put ove sezone igraće u Sarajevu, gdje su dva puta izgubili, dok su jednom slavili u finalu Kupa BiH.

- Djelimično smo se odmorili od prošle utakmice igrane u subotu i pokušaćemo da što svježiji izađemo na teren jer nas očekuje težak meč. Na papiru važimo za favorita i to predstavlja malo veće opterećenje za moje igrače. S druge strane, Bosna je rasterećena jer je ulaskom u finale ostvarila cilj, a pri tome je upisala jednu pobjedu, što je za njih odlična stvar. Imaju veliku želju da dobiju favorita pa daju i više od svojih realnih mogućnosti, te hoće da naprave još jedno iznenađenje - rekao je Bajić.

Kazao je da očekuje istu igru Sarajlija kao i u tri dosadašnja meča.

- Sužavaju nam reket i ostavljaju slobodne igrače na šutu izvana i ako nas krene šut, oni neće imati nikakve šanse za pobjedu. Do sada su to praktikovali i ne vjerujem da će odustati od svoje koncepcije u narednom meču. U prvom poluvremenu trećeg duela imali smo katastrofalan šut iz igre 15/1, ali smo bili u egalu, da bi u nastavku utakmice sve došlo na svoje mjesto. Moramo jako da odgovorimo na igru protivnika i iskontrolišemo njihov skok, sa čim imamo dosta problema - istakao je Bajić.

Šibalić

Krilo Igokee Danilo Šibalić zaigrao je u prošlom susretu nakon višesedmične pauze.

- Njemu su rekli da je završio sezonu i mjesec nije trenirao, ali je odradio jedan trening pred utakmicu i pokušao da nam pomogne. Ne znam koliko će nam sada biti od koristi, a sigurno je da bi nam dobro došao jer je jedan od naših najboljih šutera - kazao je Bajić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )