FOTO: null

Finalna utakmica Kupa Republike Srpske između ekipa Građanski Bobar iz Bijeljine i Igokee iz Aleksandrovca biće igrana u Sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci.

Građanski  respektuje Igokeu

Igosi su u ovoj utakmici apsolutni favoriti ali i Građanski na put u Banja Luku krenuo je bez unaprijed spuštene zavjese. Bijeljinci su svjesni kvaliteta protivnika tako da će se u gradu na Vrbasu suprostaviti na sebi dostojan način i učiniće sve kako bi svoje zalaganje protiv moćne Igokee iskoristili za iskustvo više koje će im biti od presudnog značaja u šampionatu BiH.

- Čast je igrati finale Kupa RS, za svaku ekipu a za našu posebno jer smo do finala došli mukotrpnim radom i zalaganjem svih u klubu. O kvalitetima Igokee ne treba puno govoriti Aleksandrovčani su apsolutni favoriti koje respketujemo, a ovo će nama biti jedno iskustvo više koje će nam dobro doći u našim ciljevima koje imamo u šampionatu - rekao je košarkaš Građanskog Nebojša Erkić.

Istog je mišljenja njegov saigrač u klubu Đorđe Mičić koji kaže da je utamica protiv kvalitetne ekipe Igokee i samo učešće u završnici Kupa RS, od velikog značaja za njegovu karijeru i klub.

- Igrati protvi Igokee u finalu Kupa RS, za mene predstavlja veliki izazov bez obzira na snagu protivnika. Meni je čast i zadovoljstvo biti jedan od aktera na ovom susretu koji će obogatiti moju karijeru i vjerujem da je ovo mogu reći jedna prekretnica kada je u pitanju moja afirmacija. Daćemo sve od sebe da se dostojno prikažemo u najboljem svijetlu ali Igosima dajem prednost u ovom susretu – zaključio je košarkaš Građanskog Đorđe Mičić.

Finalna utakmica KUP-a RS za košarkaše između KK “Građanski Bobar” Bijeljina i KK “Igokea” Aleksandrovac će se odigrati 14.01.2015. godine (srijeda), sa početkom u 17 časova, SD “Borik” Banja Luka, uz direktan TV prenos. Pokrovitelj finalne utakmice KUP-a RS je Predsjednik Republike Srpske, gospodin Milorad Dodik, a utakmica je u Programu proslave Dana Republike. Organizator utakmice je Košarkaški savez Republike Srpske.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )