FOTO: null

Milan Zoranović (64) iz Olova i Nebojša Andrić (63) iz Bijeljine, putnici u golfu, te Emina Golatić iz bijeljinskog naselja Janja, koju je prema lokalnom Domu zdravlja prevozio kombi Službe hitne pomoći, poginuli su jutros u sudaru ta dva vozila.

Stravična nesreća dogodila se na raskrsnici bijeljinskih ulica Srpske vojske i Nikole Spasojevića u 9.10, a uzroci koji su doveli do ove tragedije još se istražuju.

Prema juče dostupnim informacijama, sanitetsko vozilo saobraćalo je iz pravca Janje prema Bijeljini, te je prevozilo Golatićevu na ukazivanje hitne medicinske pomoći.

Potom je došlo do sudara i od teških povreda ona je preminula u bijeljinskoj bolnici, a prethodno su ljekari pokušali da joj spase život, ali u tome nisu uspjeli.

Kombijem je upravljao A.U., dok je za volanom golfa bio Bijeljinac M.A., a koji je teško povrijeđen.

Strahote kojima su očevici svjedočili, kako ističu, nikada neće moći da zaborave. Čuli su, naglašavaju, jak udar i lomljavu stakla, a potom vidjeli užasne scene.

Vozilo Hitne pomoći nakon udesa prevrnulo se na stranu, dok se golf našao ispod njega, što ukazuje koliko je sudar bio snažan.

"Vozilo Hitne pomoći kretalo se iz pravca Janje i pacijentkinju je vozilo na zbrinjavanje u Dom zdravlja. Golf je išao iz pravca Bijeljine i pokušao je da skrene u jednu sporednu ulicu, ali je tada došlo do sudara. Nikada ništa slično u životu nisam vidio. Sudar je bio stravičan", priča očevidac.

U prvim minutima nakon udesa, kako ističe sagovornik "Nezavisnih", na mjestu događaja sakupio se veći broj Bijeljinaca, a ubrzo su došle i ekipe Hitne pomoći, vatrogasaca i policije.

"O svemu je obaviješten dežurni tužilac, koji je s pripadnici CJB Bijeljina izvršio uviđaj. Više detalja o ovoj nesreći biće poznato nakon istrage, koja je u toku", kazali su iz policije.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )