FOTO: Pixabay

Astrolozi tvrde da su neki datumi u 2024. godini idealni za venčanje, obećavajući dugotrajan i srećan brak. Prema njihovim tvrdnjama, periodi kada su planete Venera i Jupiter u harmoničnom aspektu donose posebnu magiju i harmoniju u ljubavne veze.

Kada se Venera, planeta ljubavi i ljepote, udruži sa Jupiterom, planetom proširenja i sreće, to donosi blagostanje, radost i strast. Ovo se posebno dešava kada Venera boravi u svom prirodnom domu, znaku Bika, gdje se osjeća naročito dobro. Brakovi sklopljeni tokom ovog perioda obično su obogaćeni stabilnošću i ljepotom.
 
Prema astrolozima, evo nekoliko izuzetno srećnih datuma za vjenčanje u 2024. godini:

– Od 3. do 5. juna: Ovi dani donose susret Venere i Sunca, što simbolizuje početak novih ljubavnih puteva, obogaćenih optimizmom i jasnoćom. Ovo je period kada partneri blistaju zajedno, djelujući kao prava svjetlost jedno drugom.
 
– Od 3. do 16. septembra: Venera boravi u Vagi, svom drugom domu, a Mjesec je u fazi rasta. Ovaj period podstiče uravnoteženost, pravednost i komunikaciju u vezi. Partneri se brinu jedno o drugom, podržavaju se i rastu zajedno, obećavajući trajnu ljubavnu sreću.
 
Ovi datumi su samo neki od povoljnih perioda za vjenčanja u 2024. godini prema astrološkim tumačenjima, obećavajući dug i srećan brak za one koji se odluče da svoj životni put započnu u tim vremenskim okvirima.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )