FOTO: null

Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić potvrdio je danas u Sarajevu da je terorista Nerdin Ibrić bio naoružan sa dve lovačke puške i pištoljem.

"Uviđajem i operativno-taktičkim metodama policije dokumentovano je da je Nerdin Ibrić sinoć oko 19.00 časova vozilom ušao u krug Policijske stanice u Zvorniku naoružan sa dve lovačke puške i pištoljem", rekao je Mektić novinarima.

Prema njegovim rečima, Ibrić je potom izašao iz vozila sa jednom puškom i pištoljem i odmah, bez ikakve naznake, ispalio metak u policajca koji se nalazio na ulazu ispred policijske stanice i ubio ga. Reč je policajcu Draganu Đuriću.

Mektić je naveo da je, nakon toga, Ibrić ušao u Policijsku stanicu i nasumice pucao po kancelarijama.

"U prvom delu, kod ulaza, bila je dežurna operativna služba u kojoj su bila dva policajca. Na njih je ispalio nekoliko metaka i ranio ih", pojasnio je Mektić.

Tom prilikom ranjeni su policajci Željko Gajić i Stevo Milovanović.

Mektić je rekao da je terorista potom krenuo dalje i nasumice pucao, duboko ušavši u Policijsku stanicu.

"U trenutku kada se nalazio na kraju hodnika dolazila je smena jedinice za policijsku podršku i tada je otvorena paljba na Ibrića. U razmeni vatre napadač je lišen života", naveo je Mektić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )