FOTO: glassrpske.com

BEOGRAD - Legendarni fudbaler Zlatan Ibrahimović mogao bi da se oprosti od dresa reprezentacije Švedske na prijateljskoj utakmici sa Srbijom koja je zakazana za 8. jun u Beogradu.

Takvu mogućnost najavio je potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije Branislav Nedimović, koji je sa javnošću podijelio planove čelnika švedskog saveza.
 
"Posle Rusije i Kipra, očekuju nas mečevi sa Austrijom i Švedskom, a za nas je velika čast što Šveđani razmišljaju o tome da se jedna od najvećih zvezda svetskog fudbala Zlatan Ibrahimović, baš protiv naše reprezentacije oprosti od dresa državnog tima", rekao je Nedimović za Televiziju "Prva".
 
Ibrahimović je fudbalsku karijeru okončao u ljeto prošle godine, a danas radi kao savjetnik rukovodstva italijanskog "Milana".
 
Posljednji meč za reprezentaciju Švedske odigrao je u martu 2023. godine protiv Belgije u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj.
 
Ibrahimović je za reprezentaciju Švedske nastupio 122 puta i postigao 62 gola, ali nije imao priliku da se na pravi način oprosti od nacionalnog dresa.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )