FOTO: null

Elta televizija i ove godine, šesti put za redom sa nestrpljenjem očekuje novu „Zvijezda maturske večeri“.

„Od ove godine pravo učešća u projektu ostvaruju i maturantkinje sa područja Semberije, a novina je i to da pratilac maturantkinje koja postane zvjezda matrurske večeri, takođe dobija nagradu koja podrazumjeva, odjelo, košulju, kravatu i cipele“ rekla nam je Jelena Milovanović, glavni kordinator ovog zaista jedinstvenog televizijskog projekta.

„Želja nam je da u prvi plan istaknemo one prave vrijednosti, pamet i ljepotu mladih osoba, na jedan suptilan i šarmantan način“ dodala je Milovanovićeva.

Sve zainteresovane djevojke treba da do 23. marta pošalju prijavu sa dvije fotografije na mail koji mozete naci na web sajtu EltaTV.net i ostvari svoje matursko veče iz snova.

Prijavu preuzmite na sajtu www.eltatv.net. Pobjednica dobija zvjezdani tretman za maturu: haljina, cipelice, torbica, frizura, šminka, manikir, pedikir, automobil sa vozačem, a vrijedne nagrade očekuju svih 20 finalistkinja!

Glasanje na Facebook page-u Elta TV Prijavi se i postani Zvijezda maturske večeri 2016!

Ove godine prijavu mogu da popune i pošalju prijatelji ili porodica djevojke, a redakcija će kontaktirati djevojku za potvrdu ukoliko želi da učestvuje u finalu ZMV 2016.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )