FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će preovladavati sunčano vrijeme, sa umjerenom oblačnošću, a poslije podne u većini krajeva mogući su lokalni pljuskovi.

Najviša dnevna temperatura iznosiće od 25 do 31 stepen Celzijusov. 

U Republici Srpskoj jutro će biti umjereno oblačno, sa sunčanim periodima, na jugu uz nešto više oblaka. Oko rijeka i po kotlinama očekuje se česta pojava magle, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Tokom dana u većini predjela biće toplo i sunčano, sa promjenljivom oblačnošću. U Hercegovini i gornjem Podrinju dnevni razvoj oblaka može ponegdje donijeti kratkotrajnu kišu ili pljusak. 

Duvaće slab sjeveroistočni vjetar, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha danas u 14.00 časova: Čemerno 19, Kalinovik 20, Han Pijesak 22, Foča i Gacko 23, Nevesinje i Sokolac 24, Srebrenica 25, Livno 26, Sarajevo, Mrkonjić Grad, Bileća i Bugojno 27, Prijedor, Višegrad, Zvornik i Bihać 28, Trebinje, Banjaluka, Doboj, Novi Grad i Mostar 29, te Bijeljina, Tuzla i Zenica 30 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )