FOTO: InfoBijeljina

Sutra se u većem dijelu Republike Srpske i Federacije BiH /FBiH/ očekuje oblačno vrijeme.

Ujutru promjenljivo oblačno i svježije, ponegdje maglovito, na planinama mjestimično sa slabim snijegom. Tokom dana u većini predjela suvo, promjenljivo oblačno i svježe, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od minus pet do jedan, na jugu od tri do osam, a dnevna od minus jedan do četiri, na jugu od osam do 12 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Danas je bilo oblačno vrijeme sa kišom i snijegom na planinama. U večernjim časovima očekuje se susnježica i snijeg.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus šest, Ivan sedlo nula, Kalinovik, Sokolac i Han Pijesak jedan, Mrakovica i Drinić dva, Šipovo, Bugojno i Sarajevo tri, Mrkonjić Grad, Nevesinje, Jajce i Livno četiri, Gacko, Foča, Srebrenica, Rudo, Drvar i Tuzla pet, Ribnik, Zvornik, Višegrad, Bijeljina, Gradačac i Zenica šest, te Srbac, Novi Grad, Banjaluka, Doboj, Prijedor, Sanski Most sedam stenepi Celzijusovih.

U Bihaću je danas u 13.00 časova izmjereno osam, Bileći devet, Grudama 10, te Trebinju Mostaru, Neumu, Širokom Brijegu i Stocu 11 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )