FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuju padavine slabog intenziteta - kiša u nižim područjima, a susnježica i snijeg u višim krajevima. Slab i kratkotrajan pljusak krajem dana moguć je i na krajnjem jugu Hercegovine.

Popodne i do kraja dana padavine će slabiti i prestajati, uz djelimično smanjenje oblačnosti, prvo u Hercegovini. 

Vjetar će biti slab do umjeren, uglavnom sjeverni i zapadni, a na jugu Hercegovine slaba bura, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od minus tri do tri, na jugu od dva do šest, a dnevna od dva do sedam, na jugu od 10 do 14 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

U većini krajeva danas je bilo oblačno, sa slabim snijegom ili kišom, a u Hercegovini umjereno oblačno. 

Temperatura u 13.00 časova: Bjelašnica minus osam stepeni, Han Pijesak i Mrakovica minus dva, Ivan-sedlo, Sokolac i Kalinovik minus jedan, Čemerno i Drinić nula, Kupres, Tuzla i Mrkonjić Grad jedan, Banjaluka, Gradačac, Sanski Most, Sarajevo i Srebrenica dva, Bihać, Bijeljina, Doboj, Drvar, Jajce, Prijedor, Foča, Gacko i Ribnik tri, Bugojno, Livno, Zenica, Nevesinje, Novi Grad, Rudo, Srbac i Višegrad četiri, Goražde pet, Bileća 11, Mostar i Stolac 12, Trebinje 13, Neum i Čapljina 14 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )