FOTO: novosti.rs

Zbog nepažnje i bahatosti mladog napadača na „Santijago Bernabeuu“ su jako bijesni i najavili su da će sankcije biti oštre.

Španski mediji redom su kritikovali i osudili nepromišljen potez Luke Jovića, a "Mundo deportivo" je saznao da ga čeka kazna i od njegovog kluba Real Madrida. To što je srpski napadač prekršio pravilo samoizolacije po dolasku u Beograd iz užarenog područja širenja virusa korona, pa ga zbog toga čeka krivična prijava, jedna je od najzanimljivijih i najčitanijih priča i vijesti na španskim portalima.

Zbog Jovićeve nepažnje i bahatosti u Realu su jako bijesni i najavili su da će sankcije biti oštre. Kako se navodi, srpski napadač je jedini strani igrač "kraljevskog kluba" koji je dobio dozvolu da napusti karantin i ode u domovinu kod svoje porodice, najviše da bi brinuo o svom jednogodišnjem sinu Davidu. Međutim, dozvola se nije odnosila na kršenje bilo kog pravila, naročito o napuštanju samoizolacije.

Tiražni sportski dnevnik "As" dodao je kako se Jović uz (navodnu) saglasnost Reala u petak vratio u Beograd i da je odmah zatim viđen u centru grada na Vračaru. Zbog takvog ponašanja, doživio je osude srpske javnosti, a "As" je citirao i riječi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će Jović biti uhapšen ako ponovi prekršaj "jer su životi naših ljudi mnogo važniji od njegovih miliona".

List dodaje da se ništa nije promijenilo ni posle Jovićevog izvinjenja jer je malo ko povjerovao njegovom objašnjenju kako nije dobio jasno upozorenje kada je došao u Srbiju.

NEIZVJESTAN POVRATAK

Ističe se u španskim medijima i činjenica da je Jović bio negativno testiran na koronu i u Španiji i u Srbiji, ali da ga zbog kršenja Krivičnog zakona Republike Srbije očekuje novčana ili kazna zatvora do tri godine. Zbog toga, kao i zbog čitave situacije, niko ne može da zna kada će se Luka vratiti u Real.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )