FOTO: InfoBijeljina

U Narodnoj biblioteci "Filip Višnjić" u Bijeljini juče je organizovan veliki popust na godišnju članarinu povodom Dana biblioteke, a namjera je da knjigu i ostale usluge koje pruža biblioteka približi građanima.

Direktor Narodne biblioteke "Filip Višnjić", Željana Arsenović, objasnila je da su svi odrasli sugrađani imali priliku da se učlane za samo 3 KM, dok su djeca imala priliku da se učlane za 1 KM.
 
"Ova aktivnost traje unazad 15 godina. Veliki broj članova čeka ovaj dan kako bi se učlanili. Prošle godine smo imali oko 9.000 upisanih na ovaj dan, a danas smo do 12 časova upisali oko 5.500 članova. Zadovoljstvo mi je kada mogu da kažem da naša biblioteka posjeduje preko 13.500 naslova i trenutno ima 9.600 članova. Nadamo se da će današnjom akcijom taj broj biti premašen", kaže Arsenovićeva.
 
Građani Bijeljine pokazali su još jednom da vole i rado čitaju knjige. Kao i prethodnih godina odziv Bijeljinaca juče je bio veliki. 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )