FOTO: InfoBijeljina

Stranka skupštinske većine Pokret za Bijeljinu pozdravila je danas javno oglašavanje opozicionih odbornika u Skupštini grada u kojem oštro kritikuju gradonačelnika LJubišu Petroviću, koga su do sada podržavali, ocjenjujući da je potpuno vidljivo da je kap narodnog nezadovoljstva gradonačelnikovim neradom prelila čašu.

"Svima je jasno da Bijeljina više ne stoji ni u mjestu, nego počinje da korača unazad", saopšteno je iz te stranke.
 
Pokret za Bijeljinu pozvao je Petrovića da vrati mandat narodu i posveti se svojoj struci i poslu ljekara, navodeći da će na taj način najviše doprinijeti bržem i nesmetanom kretanju Bijeljine u pravcu daljeg razvoja.
 
"Izgubili smo skoro godinu dana čekajući `narodnog gradonačelnika` da učini bilo šta za razvoj Semberije. Osim prazne priče i pokušaja ubiranja političkih poena, Petrović nije ponudio ništa", poručili su iz Pokreta za Bijeljinu.
 
U saopštenju se ističe da se povećava nezadovoljstvo zbog usporene realizacije svih projekata i očigledne nezainteresovanosti gradonačelnika i njegovih saradnika da prepoznaju brojne narodne potrebe.
 
"Onaj ko se olako igra sa narodnim povjerenjem, na kraju uvijek biva kažnjen", dodali su iz Pokreta za Bijeljinu.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )