FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti sunčano i vruće sa temperaturom do 38, a na jugu do 41 stepen Celzijusov, ali su popodne.

Tokom dana biće sunčano i vruće, a poslijepodne doći će do razvoja oblaka i nestabilnosti, postojaće uslovi za lokalne pljuskove i grmljavinu, a moguće je da bude i nepogoda s gradom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

U noći na ponedjeljak doći će do novog naoblačenje i osvježenja sa kišom i grmljavinom na zapadu u Krajini, će se do jutra premještati na istok, zahvatajući sjeverne predjjele i centralni planinski pojas. 

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 33 do 38, ponegdje na jugu Hercegovine i na sjeveroistoku i stepen dva toplije, a u planinama od 31 stepen Celzijusov. 

Duvaće umjeren sjeverni i sjeverositočni vjetar, a u Hercegovini jugozapadni, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura u 9.00 časova: Klekovača 16 stepeni Celzijusovih, Foča i Kalinovik 19, Bjelašnica 20, Šipovo, Bugojno, Rudo i Majevac 21, Krupa na Uni, Livno, Sarajevo, Nevesinje, Ribnik i Istočno Sarajevo i Čemerno 22, Sokolac, Kneževo, Kotor Varoš, Novi Grad i Mrkonjić Grad 23, Tuzla 24, Han Pijesak, Srebrenica, Banjaluka, Srbac i Manjača 26, Trebinje 27, Bileća i Neum 28, Bijeljina i Doboj 29 stepeni Celzijusovih. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )