FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti pretežno oblačno, povremeno sa kišom i susnježicom u nižim, i snijegom u brdsko-planiskim predjelima i na planinama, i najvišom temperaturom do devet stepeni Celzijusovih.

Na jugu Hercegovine preovladavaće promjenljivo oblačno, uz sunčane intervale, i mogućnost kratkotrajne kiše samo ponegdje, i temperaturu oko 12 stepeni. 

Popodne i do kraja dana padavine će slabiti i prestajati, uz djelimično smanjenje oblačnosti, prvo u Hercegovini, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Vjetar će biti slab do umjeren, uglavnom sjevernih i zapadnih smjerova, a na jugu Hercegovine slaba bura. 

U većini krajeva jutros je oblačno sa kišom, a u višim područjima sa snijegom. U Hercegovini je umjereno oblačno. 

Temperatura u 7.00 časova: Bjelašnica minus 10 stepeni, Istočni Drvar minus šest, Čemerno minus četiri, Kalinovik i Kupres minus tri, Sokolac, Mrakovica, Ivan-sedlo i Sokolac minus dva, Gacko, Drinić i Kneževo minus jedan, Rudo, Livno, Sarajevo i Tuzla nula, Ribnik, Srebrenica, Mrkonjić Grad, Bugojno, Gradačac, Srebrenica i Zvornik jedan, Bihać, Bijeljina, Višegrad, Doboj, Šipovo, Drvar, Goražde, Jajce, Sanski Most i Zenica dva, Banjaluka, Bileća, Srbac i Novi Grad tri, Prijedor, Gradiška i Trebinje četiri, LJubinje pet, Mostar sedam, Neum i Stolac osam. 

Na Han Pijesku jutros u 7.00 časova izmjereno je 116 centimetara snijega, na Čemernu 92, u Istočnom Drvaru 54, na Mrakovici 44, u Kneževu 37, Kalinoviku 35, te Sokocu 15 centimetara. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )