FOTO: null

Bez ikakve dileme, crno-bijele već u sledećem kolu će, posle sastanka Disciplinske komisije, sačekati prazne tribine stadiona u duelu 3. kola plej-ofa sa Napretkom

Zbogom pameti! Teško je pronaći drugačiji opis onoga što su "navijači" Partizana uradili tokom subotnje utakmice sa Vojvodinom (1:0), kada su šovinističkom pjesmom, orkestrirano, sa tribina vrijeđali goste iz Novog Sada.

Umjesto da podrže svoj tim koji je bio na klackalici između pobjede i remija, "navijači" sa juga i istoka stadiona u Humskoj su poveli, pa i posle molbe trenera Nikolića i kapitena Ilića da prestanu, dodatno pojačavali ton sulude pjesme kojom se igrači i navijači Vojvodine vrijeđaju da su "pola Mađari, pola ustaše..."(?!) Na kraju je sa terena glavni arbitar ispraćen skandiranjem: "Mažiću, ustašo"...

Bez ikakve dileme, crno-bijele već u sledećem kolu će, posle sastanka Disciplinske komisije, sačekati prazne tribine stadiona u duelu 3. kola plej-ofa sa Napretkom. Vjerovatno uz novčanu globu. Ali, pitanje je da li je i to adekvatna kazna za sumanuto, ničim izazvano verbalno divljanje sa tribina koje su posle skoro pola godine primile na svoj oronuli beton više od 15.000 ljudi u derbiju kola.

Slika i prilika bolesnog stanja svakodnevice u kojoj se gubi dodir sa viteštvom i realnošću. Pitanje za "navijače" Partizana je lako i prosto: "Da li vas je bilo 15.000, da vas već na sledećem meču Humskoj ne bi bilo - uopšte"?

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )