FOTO: null

Košarkaški klub „Fenix Basket“ Bijeljina nastavlja sa humanitarnim radom. Danas su treneri i punoljetni članovi kluba u bijeljinskoj službi transfuzije dobrovoljno dali krv.

Transfuzija u Bijeljini uz vrhunsku opremu ima i vrlo razvijeno terensko davalaštvo krvi. Rad Zavoda za transfuziju i njegovih organizacionih jedinica omogućava u svakom trenutku u Republici Srpskoj jednostavnu i brzu razmjenu krvi i krvnih produkata, bez problema i prepreka. Bijeljina je najveći davalac krvi ostalim centrima u Srpskoj

"Smatramo da je pored košarke i treniranja veoma bitan i ovaj humani gest, da djeca razvijaju u sebi i humanu stranu. Mi ćemo se i dalje nastaviti baviti humanitarnim radom i davati naš doprinos lokalnoj zajednici", rekao je za portal InfoBijeljina trener i predsjednik kluba Branimir Đokić.

Moramo napomenuti da su u proteklom periodu u saradnji sa udruženjem "Radost" iz Bijeljine organizovali i akciju sakupljanja novčanih sredstava za socijalno ugrožene porodice na području Bijeljine. 

Skupljeno je oko 500 KM, a članovi KK "Fenix Basket" su direktno otišli na vrata ugroženih porodica i lično odnijeli potrebnu pomoć.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )