FOTO: null

Odbor potomaka-djece poginulih i nestalih boraca danas je darovao krv u Zavodu za transfuziologiju u Bijeljini.

Akciji darovanja krvi odazvalo se oko 30 članova i prijatelja Organizacije kako bi na najhumaniji način pokazali da će se uvijek rado odazvati potrebama svojih sugrađana.

- Odbor djece poginulih boraca intenzivno radi na rješavanju problema od suštinskog značaja za kategorije koje predstavljamo a da pri tome ne dozvoljavamo da se zaboravi naša prošlost kao i žrtve koje su naši očevi dali za ovu veliku Republiku – izjavio je Nenad Jovanović, predsjednik Odbora potomaka-djece poginulih i nestalih boraca Bijeljina, uz riječi zahvalnosti svim današnjim davaocima krvi.

Ovom prilikom, Mišo Poletan, predsjednik Gradske organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Bijeljina pohvalio je humane aktivnosti Odbora djece poginulih boraca kojih je u prethodnom periodu bilo jako mnogo, i najavio dosta jaču borbu u ostvarivanju prava kategorija koje ova Organizacija predstavlja.

Gradska organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca zahvaljuje se svim članovima i prijateljima koji su se odazvali današnjoj akciji.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )