FOTO: null

Akcija „Ako imaš donesi, ako nemaš odnesi“, nakon gradova u regionu, realizuje se i u Bijeljini, a i naš grad će imati svoj garderober na otvorenom.

Na ideju da se ova humanitarna akcija realizuje i u Bijeljini došli su zaposleni u Turističkoj agenciji „Hepi travel“ i „Maslačku“.

Jelena Vulović iz „Hepi travela“ kaže za „Semberke novine“ da je akcija pokrenuta i u Bijeljini jer i u našem gradu ima osoba kojima je topla odjeća neophodna u ovim hladnim danima.

„Veliki broj građana, sigurna sam u to, ima u svom ormaru odjeću koju više ne koristi, koja im stoji potpuno nepotrebno. S druge strane, nekome bi ta garderoba bila od velike koristi, naročito u ovim hladnim, zimskim danima. Zbog ljudi kojima je pomoć zaista neophodna, riješili smo da pokrenemo ovu akciju i u našem gradu“, kaže Vulovićeva.

Ona ističe da nije nikakva sramota da građani priđu i uzmu sa ofingera ono što im je neophodno jer, napominje ona, cijela akcija je i organizovana upravo zbog toga da neko uzme odjeću.

„Zaista ne postoji nijedan razlog da se građani ustručavaju i da im je neprijatno da uzmu odjeću. Svi mi jednog dana možemo doći u situaciju da nam je pomoć neophodna. To je potpun o normalno“, naglašava Jelena Vulović.

Jelena poziva sve građane Bijeljine da budu humani i uzmu učešće u ovoj akciji.

„Građani sada imaju priliku da se oslobode viška svoje garderobe i na taj način pomognu onima kojima je ta odjeća zaista neophodna. "Kuke dobrote" se nalaze prekoputa Autobuska stanice. Humanitarni čiviluci su tu, ostaje nam samo da mi budemo humani“, poručuje Jelena Vulović. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )