FOTO: null

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić i ultramaratonac Mladen Stevanović posjetili su danas porodicu Mila Lazića, koji živi sa tri maloljetna sina, i dodijelili im materijalna sredstva za početak gradnje novog stambenog objekta.

"Borac sam prve kategorije, samohrani otac tri maloljetna sina, živimo u teškim materijalnim uslovima. Djecu ne ostavljam samu kod kuće, pa ne mogu ni da zaradim, pomažu mi komšije i ljudi dobre volje", rekao je Lazić. 

On je dodao da je započeta izgradnja kuće i da mu je Stevanović kroz humanitarnu akciju pomogao da se izlije temelj. 

Lazić je napomenuo da je naišao na razumijevanje načelnika Perića i da će mu opština Ugljevik dovršiti gradnju kuće sredstvima iz budžeta. 

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić  je istakao da je ova opština rješavala u proteklom periodu pitanja stambenog zbrinjavanja porodica poginulih boraca i invalida rata. 

"Naša namjera je da izgradimo stambeni objekat kako bi ova porodica imala normalne uslove za život", rekao je Perić. 

On je zahvalio Mladenu Stevanoviću koji je pokrenuo humanitarnu akciju za pomoć porodici Lazić. 

"U narednom periodu stambeno ćemo zbrinjavati porodice boraca prva kategorije koji imaju ovu potrebu", poručio je Perić.

Ultramaratonac Mladen Stevanović  koji je inicijator ove humanitarne akcije za zahvalio se svima koji su pomogli ovu akciju i napomenuo da je sakupljeno 4.300 KM.

„Sakupljeni iznos iskorišten je za izgradnju temelja, nastavljamo dalje uz pomoć naše opštine Ugljevik. Na triatlonskom takmičenju na kojem sam nastupao odlučio sam, po ugledu na svjetske vrhunske sportiste,  da svoje učešće  spojim sa humanitarnom aktivnošću“, rekao je Stevanović.

On je istakao da će i u narednom periodu posvetiti učešća na velikim sportskim takmičenjima sa humanitarnim radom.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )