FOTO: null

Ekonomska škola iz Bijeljine aktivno podržava razne humanitarne akcije. Krajem decembra učenici ove škole učestvovali su u humanitarnoj akciji Fakulteta poslovne ekonomije „A, zašto ja nemam paketić?“.

Nakon te akcije, odlukom Savjeta učenika, sprovedena je akcija „Jedan slatkiš – jedno dijete“. Naime, u holu škole bila je postavljena kartonska kutija u koju su učenici ubacivali razne slatkiše, grickalice i ostalo, odnosno sve ono što se može zapokavati u jedan novogodišnji paketić.

Akcija je trajala tri dana, od 28.12. do 30.12.2015. godine. Juče su dva učenika ove škole 30 novogodišnjih paketića uručili „Udruženju slijepih i slabovidih regije Bijeljina“ i „Udruženju distrofičara i paraflegičara“.

„Ovom humanitarnom akcijom željeli smo podstaći sve naše drugare i drugarice iz škole da budu humani i solidarni, a to je ovog puta bilo i te kako lako, jer je bilo potrebno u kutiju ubaciti bilo kakav slatki proizvod. Nečije malo, nekome znači mnogo. Akcija se od samog početka odvijala dobro, te  smo prilično zadovoljni njenim ishodom. Najviše smo zadovoljni činjenicom da smo zasigurno usrećili nekog“, rekli su za portal InfoBijeljina Ana i Dalibor, koordinatori akcije.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )