FOTO: InfoBijeljina.com

Odbor žena DNS-a Bijeljina organizovao je danas humanitarnu akciju "U susret Vaskrsu" za pomoć socijalno ugroženim porodicama na području Semberije, saopšteno je iz stranke.

"Ovim gestom želimo da pokažemo tim ljudima da nisu sami, da, uprkos svim životnim problemima i nedaćama, zaslužuju dostojanstveno dočekati najveći hrišćanski praznik - Vaskrs", rekla je predsjednik stranačkog Odbora žena Helena Stojić. 

Stojićeva je navela da su mnoge porodice u Bijeljini i Semberiji u stanju socijalne potrebe i da je akcija pokušaj da se skrene pažnja cjelokupne društvene zajednice na taj problem. 

"Iz dana u dan sve nas je više i možemo više i da uradimo. Želimo da poboljšamo status žene u društvu, da jačamo porodicu i mlađe generacije", poručila je Stojićeva. 

Pomoć se sastoji od paketa sa hranom i higijenskim proizvodima, a podijeljena je na osnovu spiska ugroženih porodica humanitarnog udruženja "Radost" iz Bijeljine.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )