FOTO: null

Mladi bijeljinske mjesne zajednice Ledinci uspješno su okončali humanitarnu akciju prikupljanja knjiga u svrhu obogaćenja zatvorske biblioteke u Bijeljini.

Cilj ove humanitarne akcije bio je da se licima koja se nalaze na izdržavanju kazne u zatvorskoj jedinici Bijeljina omogući pristup svim književnim djelima.

Akcija pod motom “Knjige prosvjetljuju put” trajala je mjesec dana i obezbedila je više od 400 naslova,koji će biti veoma značajni svima onima koji nakon svega pronalaze pravi put.

Omladinac Nemanja  kaže da je ovo bila prilika da se malo pažnje posveti svima onima koji su zbog svojih djela zaboravljeni, a odziv građana Bijeljine koji su poklonili knjige pokazuje da postoji veliki broj dobrih ljudi koji žele da pomognu ovakve akcije.

Omladina mjesne zajednice Ledinci i u narednom periodu će sporovoditi slične aktvnosti. Veliku Zahvalnost upućujemo rukovodstvu kazneno popravnog zavoda na gostoprimstvu i na zahvalnici koju su nam uručuli.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )