FOTO: null

„A zašto ja nemam paketić?“ je humanitarna akcija koju organizuju studenti Fakulteta poslovne ekonomije, već šestu godinu, u saradnji sa učenicima Ekonomske škole u Bijeljini, Centrom za socijalni rad i organizacijom Crvenog krsta iz Bijeljine

Akcija se organizuje u svim većim marketima u našem gradu od 10 - 13. decembra i to u periodu od 16 do 20 časova radnim danima i vikendom od 12 do 16 časova.

Prodajni objekti: Bost - Plus, Centar, Ledinci; Bingo - Hipermarket 1, Hipermarket 2, Centar; Eko - Dvorovi, Račanska; Super Kort i Robot.

Koncept akcije obuhvata animiranje građana da prilikom posjete velikim maloprodajnim objektima i kupovine novogodišnjih paketića za svoje najbliže kupe još jedan dodatni paketić, odnosno slatkiše koji će biti namjenjeni za djecu iz socijalno ugroženih porodica. 

Svečana dodjela paketića biće upriličena u zgradi Centra za visoko obrazovanje, 27. decembra u periodu od 10 do 14 časova, čemu će prethoditi druženje mališana sa studentima i asistentima Pedagoškog fakulteta kroz niz kreativnih radionica.

Pozivamo vas da svojim skromnim doprinosem učestvujete u kreiranju osmjeha na licu naših mališana! :)

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )