FOTO: null

Uprava "Fabrike šećera" Bijeljina dostavila je Poljoprivrednoj zadruzi "Jankovci" iz Hrvatske dokumentaciju u vezi sa revizijom finansijskog poslovanja, te dokaze o raspolaganju i uknjižbi imovine u vlasništvu šećerane, potvrđeno je na sastanku koji je od

Sastanku, koji predstavlja nastavak razgovora o preuzimanju fabrike iz decembra, prisustvovali su predstavnici Ministarstva, Investiciono-razvojne banke, Uprave bijeljinske fabrike i ove hrvatske zadruge, koja je potencijalni strateški partner zainteresovan za kupovinu bijeljinske fabrike.

"Zaključeno je da predstavnici potencijalnog strateškog partnera i rukovodstvo fabrike obave konsultacije o preostalim pitanjima u vezi sa stanjem u kojem se nalazi fabrika šećera, kao i konsultacije u vezi sa potrebnim investicionim ulaganjima za pokretanje kampanje šećerne repe", saopšteno je iz resornog ministarstva.

Rezultati ovih razgovora biće osnova za dostavljanje prijedloga strateškog partnera za preuzimanje fabrike, a nastavak razgovora u vezi sa preuzimanjem fabrike dogovoren je za 15 dana.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede informisaće Vladu Republike Srpske o aktivnostima u vezi sa razgovorima sa strateškim partnerom, kao i preduslovima za nastavak razgovora.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )