FOTO: EUROVISION.TV

TORINO - Predstavnici Hrvatske i Slovenije, jedine dvije zemlje iz regiona koje su večeras nastupile u prvom polufinalu, nisu se uspjeli plasirati u veliko finale ovogodišnjeg 66. izbora za najbolju pjesmu Evrope.

U veliko finale Evrovizije u subotu, koje se ove godine održava u Torinu, večeras su se plasirali predstavnici Švajcarske, Armenije, Islanda, Litvanije, Portugala, Norveške, Grčke, Ukrajine, Moldavije i Nizozemske.

U finalu će još direktno nastupiti pet velikih zemalja: Španije, Francuske, Velike Britanije, Njemačke, te domaćina Italije.

Drugo polufinalno veče Evrovizije biće održano u četvrtak sa početkom u 21 čas. Svoj nastup imaće i predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta koja na kladionicama kotira visoko među favoritima. Isto veče publici će se predstaviti još predstavnici Finske, Izraela, Azerbejdžana, Gruzije, Malte, San Marina, Australije, Kipra, Irske, Severne Makedonije, Estonije, Rumunije, Poljske, Crne Gore, Belgije, Švedske i Češke.

Ovogodišnja Evrovizija je posvećena zemljanim elementima i Suncu kao glavnim elementima.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )