FOTO: null

Uprkos najavama da problema neće biti, navijači reprezentacije Hrvatske prekinuli su duel sa Češkom na Evropskom prvenstvu.

Predstavnik zvanične navijačke grupe reprezentacije Hrvatske "Uvijek vjerni", Kruno Grlević rekao je u sredu da određena grupa želi incidentima da naškodi Fudbalskom savezu Hrvatske sa kojim nije u dobrim odnosima.

Iako su iz Saveza i organizacije utakmice najavili da su potencijalni prestupnici onemogućeni da prekinu utakmicu, to se ipak desilo. 

U 85. minutu sa tribina je na teren stadiona Žofroa Girar doletelo nekoliko baklji i petardi, pri čemu je jedan od redara mogao da bude povređen. 

Hrvatskim igračima nije bilo jasno ponašanje navijača, dok je sudija Majk Klatenburg nakratko prekinuo meč pri rezultatu 2:1. Igrači su nastavili igru, a onda je Domagoj Vida igrao rukom u kaznenom prostoru i Tomaš Necid je u 94. minutu doneo veliki bod Češkoj iz penala. 

UEFA već vodi postupak protiv FS Hrvatske jer je na meču sa Turskom jedan navijač uleteo na teren i slavio gol sa igračima.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )