FOTO: null

Hotel „Drina“ ulazi u završnu fazu renovinaranja. Očekuje se da u novom luksuznom izdanju hotel bude otvoren sredinom januara.

Ovo su rekli za „Pan radio“ Milica Vulović Koren i Boštjan Koren, dvoje vrsnih hotelijera i menadžera u turizmu koji su angažovani na pozicioniranju hotela „Drina", odabiru i specijalnoj obuci budućeg osoblja hotela i drugim poslovima koji bi ovom ugostiteljskom objektu obezbijedio uslove za 4 zvjezdice.

Renoviranjem hotela prošireni su i kapaciteti kongresne i svečane sale, urađen prostor za wellnes, u lobiju hotela priprema se kafe – poslastičarna i restoran. Luksuzno opremljen hotel ponudiće i više od turističko-ugostitetljske usluge – izložbe umjetničkih slika i fotografija, književne i tematske večeri, revijalni programi.

To je samo dio sadržaja koje će Hotel „Drina" ponuditi gostima. Ne nedostaje ni novca ni ideja, Bijeljina to zaslužuje, a cijenom ćemo biti vrlo konkurentni, istakli su Milica i Boštjan koji su se svojim radom već potvrdili kao menadžeri i hotelijeri na brendiranju danas vrlo poznatih turističkih destinacija na Zlatiboru i u Sloveniji – „Terme Čatež“, Sportsko-turistički centar „Zlatibor“, hotel „Royal Spa“ Banja Koviljača...

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )