FOTO: infobijeljina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas se očekuje umjereno oblačno i hladno vrijeme sa temperaturom vazduha malo iznad nule, dok će sunčanih perioda biti na jugu i sjeverozapadu.

Na istoku i planinama biće oblačnije uz slabo provijavanje snijega. Uveče će doći do povećanja oblačnosti, ali će ostati suvo, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umjeren sjeverni vjetar, na jugu umjerena bura.

Dnevna temperatura vazduha od minus dva do pet, na planinama od minus pet stepeni Celzijusovih.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros u većini krajeva preovladava pretežno oblačno vrijeme sa slabim snijegom, osim u Hercegovini gdje je uglavnom vedro.

Najhladnije jutros je bilo na Čemernu i u Drvaru gdje je u 7.00 časova izmjereno minus 10 stepeni Celzijusovih, zatim u Kalinoviku, Sokocu, Mrkonjić Gradu, Ribniku i Šipovu sa minus pet, te u Sarajevu minus četiri.

U Novom Gradu i Gacku je minus tri, u Banjaluci, Prijedoru, Rudom, Srebrenici, Tuzli, Zenici, Trebinju i Foči minus dva, u Srpcu i Višegradu minus jedan, a u Bijeljini i Doboju nula stepeni.

Iznad nule, dva stepena Celzijusova izmjerena su u Mostaru, a tri u Neumu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )