FOTO: N1/Anadolija

Haris Hajradinović, strijelac jedinog gola za Bosnu i Hercegovinu protiv Poljske, izjavio je nakon meča da je protivnik BiH u Ligi nacija izjednačio u najgorem mogućem momentu. Prema njegovim riječima ostaje žal zbog poraza - ali mora se ići dalje.

"Prvo poluvrijeme, 30 minuta smo dobro igrali. Popustili smo redove i iskoristili su to. Izjednačili  su u najgorem mogućem trenutku. Otvoreno smo igrali, imali smo šansi poslije primljenog gola - ali nismo uspjeli izjednačiti. Ostaje žal zbog poraza, ali idemo dalje", izjavio je Hajradinović, prenosi SCsport.ba.

Bosna i Hercegovina je poražena sa 2:1 u drugom golu grupe 1 Lige nacija. Izabranici Dušana Bajevića su poveli u 24. minuti upravo preko Hajradinovića sa bijele tačke, ali su Glik u 45. i Grosicki u 67. obezbijedili puni plijen Poljskoj u Zenici.

Nakon dva kola takmičenja u A Ligi nacija BiH ima jedan bod. U petak, 4. septembra BiH je remizirala sa Italijom u Firenci sa 1:1.

Naredni meč u ovoj fazi BiH igra protiv Holandije 10. novembra 2020. godine.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )