FOTO: srpskainfo.com

Policija u Doboju je nakon pada ringišpila u kojem je povrijeđeno troje djece uhapsila B.J. iz ovog grada.

Osumnjičeni je upravljao ringišpilom, a terete ga za izazivanje opšte opasnosti.
 
– Navedeno lice je rukovalo ringišpilom koji se 24. juna prevrnuo u Parku narodnih heroja u Doboju, kojom prilikom je bilo povrijeđenih maloljetnih lica. Dva maloljetna lica su zadržana na liječenju u bolnici „Sveti apostol Luka“ u Doboju, a o stepenu povreda doktori se još nisu izjasnili, dok je jedno maloljetno lice zadobilo lake tjelesne povrede i isto je otpušteno na kućno liječenje- saopštila je Policijska uprava Doboj.

Dodaju da kod jednog maloljetnog lica koje se javilo u zdravstvenu ustanovu radi ukazivanja medicinske pomoći, nisu konstatovane tjelesne povrede.
 
Uviđajem koji je započet 24. juna oko 21.25 časova rukovodio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj i isti će biti nastavljen danas uz prisustvo vještaka mašinske struke.
 
Navedeno lice će danas uz izvještaj o izvršenom krivičnom djelu biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )