FOTO: null

Pripadnici Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti Bijeljina i Policijske stanice Dvorovi uhapsili su tri osobe koje su sumnjiče da su izvršile više krađa na području Brčko distrikta.

Radi se o S.M., D.J. i V.M., kod kojih su pronađeni predmeti koji potiču iz izvršenja više krivičnih djela, saopšteno je iz CJB Bijeljina.

Postupajući po naredbi Osnovnog suda u Bijeljini, te u saradnji s pripadnicima policije Brčko distrikta, izvršeno je pretresanje stambenih prostorija i objekata koje koriste navedene osobe u Brezovom polju, u Brčko distriktu, te su pronađene automatske puške, više okvira za automatsku pušku, oko 800 komada municije različitog kalibra, četiri ručne bombe, kao i  više elektromotora koji, najverovatnije, potiču iz krivičnih djela.

Tokom kriminalističke obrade osumnjičeni su u potpunosti priznali izvršenje krivičnog djela teška krađa na štetu preduzeća u Bijeljini, iz kojeg su otuđili više kilograma bakra i reflektor.

Također, tokom kriminalističke obrade V.M. je priznao i izvršenje pet krivičnih djela teška krađa i jedno krivično djelo krađa, a na štetu AD „ Šećerana Velika Obarska, koje je izvršio zajedno s B.K. i D.L.

Osumnjičeni su pokazali mjesta gdje su tokom 2014. godine otuđivali elektrokablove.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )