FOTO: InfoBijeljina

U pretresu pronađen kilogram opojne droge marihuane, jedno lice lišeno slobode

Policijski službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge, Policijske uprave Bijeljina, 11.02.2024. godine lišili su slobode lice M.K. zbog počinjenog krivičnog djela "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga".
 
Naime, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini pod nadzorom nadležnog tužilaštva policijski službenici izvršili su pretresanje stana i drugih rostorija koje koristi lice M.K. u Bijeljini u cilju pronalaska predmeta koja se dovode u vezu sa zloupotrebom opojnih droga.
 
Prilikom pretresanja pronađeno je i privremeno oduzeto preko 1.000 grama marihuane, predmeti sa tragovima zelene biljne materije na sebi i jedna digitalna vaga za precizno mjerenje.
 
O svemu je obavješten postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se lice M.K. liši slobode i da se protiv istog dostavi Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga".
 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )