FOTO: srpskainfo.com

Radnik je pobjedom nad Slobodom zaokružio sjajnu polusezonu. Bijeljinski tim se i dalje nada Ligi Evrope u slučaju da Željezničar ne dobije licencu.

Junak trijumfa nad tuzlanskim timom bio je Irfan Hadžić koji je tako došao do 10. gola u takmičenju. Sjajni napadač je već na meti brojnih timova.

– Odlična sezona je iza Radnika. Odigrali smo sjajno posebno drugi dio i na kraju je sve krunisano petom pozicijom. Ekipa je pokazala kvalitet tokom ovih mjeseci i zasluženo smo u vrhu. Što se tiče ličnog učinka zadovoljan sam, zasluge idu i saigračima, mada sam mogao da postignem još nekoliko golova. Sad čekamo rasplet oko nastupa u Evropi. U slučaju igranja kvalifikacija za Ligu Evrope ostaću u Radniku. U suprotnom bih želio u inostranstvo, to mi je prioritet. Istina je da imam ponude timova iz BIH, ali bih volio da se odem u jače takmičenje i mislim da sam spreman za novi izazov u karijeri. Ali, o tome ću da razmišljam tek nakon finala Kupa Republike Srpske i kada bude poznat status Željezničara oko evropske licence – istakao je Hadžić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )