FOTO: null

Saobraćaj se u RS odvija po mokrim i klizavim kolovozima. Na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina, skrećemo pažnju na povećanu opasnost od odrona kamenja i zemlje na kolovozu, navodi se u saopštenju AMS RS.

Saobraćaj teretnih i putničkih vozila pojačan je na graničnom prelazu Rača, pa su se s toga na ulazu u BiH iz pravca Srbije stvarale gužve u periodu od 11 - 13 časova, potvrđeno je za portal InfoBijeljina u Graničnoj policiji BiH. 

Iz Granične policije su nam potvrdili da u ovom momentu nema zadržavanja na graničnim prelazima Rača i Pavlovića most, te se saobraćaj odvija nesmetano. 

Posjetioci portala InfoBijeljina su nam dostavljali fotografije kako je to izgledalo tokom današnjeg dana.

Na dionicama gdje se izvode sanacioni radovi saobraćaj se odvija uz izmijenjen režim vožnje i obavezno poštovanje privremene saobraćajne signalizacije koja reguliše saobraćaj. Zbog svega navedenog, na svim putnim pravcima neophodna je oprezna vožnja prilagođena stanju i uslovima na putu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )