FOTO: null

Na graničnom prelazu Rača, na ulazu u Srbiju iz pravca BiH, od jutros su stvorene gužve, te se za prelazak granice čeka i do sat vremena, javljaju čitaoci portala InfoBijeljina.

"Gužva se stvorila čim sam prešao prelaz na BiH strani. Kolona vozila se proteže duž cijelog mosta, skoro pa su se granice sastavile", rekao je jedan od vozača za naš portal, dodajući da ne može da vjeruje da se gužve na ovom prelazu konstantno dešavaju. 

Iz Auto-moto saveza Republike Srpske su nam rekli da je pojačan intenzitet saobraćaja još i na ulazu u BiH na graničnom prelazu Brod, te da na ostalim graničnim prelazima ovoga jutra nema dužih  zadržavanja.

Dodaju i da su svi putni pravaci u RS prohodni, a vozi se po mjestimično mokrim i klizavim kolovozima. U kotlinama i duž riječnih tokova, jutarnja magla smanjuje vidljivost, a na području Hercegovine vozače upozoravamo na bočne udare vjetra.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )