FOTO: null

Saobraćaj putničkih vozila pojačan je večeras na graničnom prelazu Rača, pa se s toga na izlazu iz BiH čeka više od 45 minuta.

Negdje od 18.00 časova su stvorene gužve na GP Rača, na ulazu u Srbiju iz pravca BiH, dok na ulazu u BiH nema dužih zadržavanja, javlja reporter portala InfoBijeljina.

Gužve su stvorene zbog proteklih praznika, jer se veliki broj ljudi vraća u Srbiju. 


OSTALI GRANIČNI PRELAZI

Na GP Donja Gradina čekanje na izlazu je oko 2 sata, a na GP Brod na izlazu se čeka oko 45 minuta. Na ostalim GP  zadržavanja su oko 30 minuta. 

Granični prelaz Deleuša (Bileća-Nikšić, Crna Gora) zatvoren je za teretna vozila, dok je zbog loših vremenskih uslova u Hrvatskoj na GP Izačić takođe obustavljen saobraćaj teretnih vozila. S obzirom da je na području Crne Gore, na dionici Šćepan Polje-Plužine-Nikšić, zabranjeno kretanje za teretna vozila sa prikolicom i šlepere, za ova vozila ne preporučuje se korištenje GP Hum.

Radovi na području Hrvatske i dalje su aktuelni na graničnim prelazima  Brod-Slavonski Brod i Orašje-Županja, tako da se na ovim prelazima tokom dana saobraća usporeno. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )