FOTO: null

Zvezdina "devetka" Luka Jović će ove zime verovatno napustiti klub jer ne dobija šansu da igra, a u poslednje vreme je izgubio status drugog špica.

To želi da iskoristi holandski Ajaks koji smatra da je Jović velika perspektiva i što pre ga angažuje. Veliki adut u celom transferu bi mogao da bude Nebojša Gudelj koji je skaut kluba iz Amsterdama i čija se reč u klubu veoma ceni.

On je uporan u nameri da dovede Jovića koji će u decembru napuniti 18 godina i formalno će moći u Evropu. Iako su za njega zainteresovani i Benfika i Torino, ljudi koji brinu o njegovoj karijeri pa i sam igrač smatraju da bi u slučaju odlaska Ajaks bio najbolji izbor za Jovića.

Mladi igrač još ne želi da ide iz Zvezde, ali je očigledno nezadovoljan da šansu dobija na kašičicu i to uglavnom na pozicijama u napadu koje mu nisu prirodna pozicija. O tom nezadovoljstvu je već ranije govorio Lukin otac Milan. A sve je dodatno pojačala izjava trenera Božovića da Jović nije budućnost kluba jer je već prodat.

Sa druge strane, Zvezda se ne pita mnogo jer je već prodala 70 odsto prava na njegov ugovor agenciji Pinija Zahavija, a pritom joj je novac preko potreban. Zato je odlazak mladog igrača na zimu sve izvesniji.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )